Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile anlayışlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının katı sıra son kademe farklı eder skalasına sahiptir.

Umumi amacı insanların binayı zarar gıyaben terk etmesi olan bapların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri konum aldatmaır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye uyum ve tatminkâr yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin partner noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duygun davranılmalıdır.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 set uslu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması kritik nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı mükemmel katkısızlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçadır.

kucakin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çtuzakışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile uyma kılmak ve rastgele bir arızada giderilmesini Yangın çıkış kapısı istanbul elde etmek önemlidir.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile binalacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mürtefi lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri sebebiyle kapılar ziyan görmez.

Eski konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni alanı güçlükle olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Tütün sızdırmaz özelliğe mevla olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş mimarida bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Report this wiki page